Wespenbestrijding

 

De wespenbestrijding gebeurt voornamelijk door ongediertebestrijders.

Dit komt omdat een ongediertebestrijder daar de goede materialen en opleiding voor heeft, zoals een wespenpak dat beschermt tegen de wespensteken en een vakopleiding. Er zijn ook wel mensen die zelf aan wespenbestrijding doen.

 

 

Zelf bestrijden? 

Dat resulteert vaak in steken die ernstige gevolgen kunnen hebben. Wordt u gestoken door een wesp en bent u allergisch, dan is het zaak om zo spoedig mogelijk in het ziekenhuis te komen. Een wespensteek leidt bij allergie immers vaak tot levensbedreigende situatie's. Gaat u zelf de wespenbestrijding doen, doe dit dan met beschermende kleding, pas op met ladders en laat u niet verrassen!

 

Wespenbestrijding gevaarlijk!

Bij een professionele wespenbestrijding van een nest probeert de bestrijder wanneer men het wespennest niet kan zien altijd de aanvliegroute te ontdekken. Vervolgens spuit de bestrijder een poeder in het gaatje of de kier waarin de wespen verdwijnen. Het wespenbestrijdingsmiddel werkt op het zenuwstelsel van de wespen en wordt mee het wespennest in genomen, zodat ook de koningin er mee in aanraking komt. De gecertificeerde bestrijders gebruiken proffesioneel stuifpoeder dat uitsluitend gebruikt mag worden door personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma. 

 

Onze Tip

Zoek eerst contact met een bestrijder bij u in de buurt via bovenstaand zoekveld en laat u informeren over de mogelijkheden van bestrijding in uw gemeente en de gevaren van zelf bestrijden. Bestrijders gebruiken niet voor niets beschermende kleding en speciale apperatuur om het probleem vakkundig op te lossen.

 

 

 

Wat doet wespennest.eu voor u.

Wespennest.eu brengt u snel en eenvoudig in contact met een ongediertebestrijder bij u in de buurt. 
Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

De door ons geselecteerde ongediertebestrijders staan garant voor een goed resultaat! Zij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Go to Top