Voor snelle & vakkundige bestrijding van een wespennest bent u bij rosan ongediertebestrijding op het juiste adres!

ROSAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

thumb Rosan logo

 

 

 

☎️    0481-372444   

of stuur bericht  Watsapp 06-22193619

Nijmegen

 

Wespennest onder dakpannen in Nijmegen

Actieve nesten zijn te herkennen aan de wespen rondom het bewuste nest of bij de ingang van het nest. U ziet de wespen onder de dakpannen in korte tijd naar binnen en naar buiten vliegen. Wespennesten worden bij voorkeur op beschutte plaatsen gebouwd. Hebt u wespen in huis, op slaapakamer of zolder ga dan niet op zoek naar het nest in huis. Kijk met zonnig weer om uw woning om te zien waar de wespen in en uit vliegen.

Wespen onder dak gevaarlijk!

Wanneer zich wespen onder het dak bevinden, is er meestal sprake van een goed beschutte ingang en uitgang. Het nest is bereikbaar via naden en kieren en zelden zichtbaar door onder de pannen te kijken. Hierin schuilt ook het grootste gevaar. Ga dus niet proberen het nest te ontdekken, bij het opschuiven van pannen verdedigen wespen zich! Als u een wespennest ziet, laat dit dan binnen enkele dagen verwijderen. Hoe langer u wacht, hoe groter het nest en de bijhorende risico’s worden. Laat bestrijden van wespennesten dan aan de professionals over. Een verkeerde wespensteek kan u fataal worden! Onthoud goed de locatie waar de wespen in- en uitvliegen en schakel een gediplomeerde bestrijder in. Deze kan het nest op een veilige en verantwoorde manier voor u bestrijden. De wespen zijn dan goed bestreden en ze zullen geen gevaar meer vormen voor u en uw omgeving!

Onze Tip

Zoek eerst contact met bovenstaande vermelding en laat u informeren over de mogelijkheden van bestrijding en de gevaren van zelf bestrijden. Bestrijders gebruiken niet voor niets beschermende kleding en speciale apperatuur om het probleem vakkundig op te lossen. 

Ga niet zelf experimenteren, schakel een ervaren bestrijder in!

 

Ook voor de onderstaande wijken bestrijden wij wespen:

  • Heyendaal, Hunnerberg, Kolping-buurt, Kwakkenberg, Landbouwbuurt, Lankforst, Leuvensbroek, Meijhorst, Neerbosch, Noordkanaalhaven, Aldenhof, Altrade, Bijsterhuizen, Bottendaal, Brakkenstein, De Goffert, Galgenveld, Groenewoud, Grootstal, Hatert,Hatertse Hei, Hazenkamp, Hees, Hengstdal, Oostkanaalhaven, Tolhuis, Waterkwartier, Weezenhof, Westkanaaldijk, Willemskwartier, Winkelsteeg, Wolfskuil, Zwanenveld 

Populaire plaatsen in de regio van Nijmegen: 

 

 

Wat doet wespennest.eu voor u.

Wespennest.eu brengt u snel en eenvoudig in contact met een ongediertebestrijder bij u in de buurt. 
Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

De door ons geselecteerde ongediertebestrijders staan garant voor een goed resultaat! Zij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Go to Top